Apotekare spelar en avgörande roll för att skydda patienter … Saker att veta innan du får det här

InnehållsförteckningDe viktigaste principerna för att hantera patientsäkerhetsproblem när man tillhandahåller apotek … 6 enkla tekniker för apotek online – PharmacyChecker -bloggFascination för online -apoteksfenomenet

Det är faktiskt olagligt för på internetpoteken att dispensera medicin utan ett autentiskt recept. När du får dina mediciner, verifiera dem för att se till att de är vad du köpte. Validera att ditt namn faktiskt skrivs ut korrekt på taggen och läkemedlets namn är faktiskt korrekt. Kontrollera att doseringen matchar din föreskrivna.

Utvärdera förpackningen. Ta inte någon typ av medicin som finns i oseglad produktförpackning eller i förpackning som ser skadad eller till och med förändrad. Kontrollera att läkemedlet ser ut som du förutser det till. Säkert aldrig ta ett läkemedel köpa levitra i sverige om du faktiskt är oklar när det gäller det. Verkar konstigt, verkar verkligen inte rätt, eller om du har problem med de läkemedel du får från någon form av drogbutik, prata med din läkare eller farmakolog direkt.

Att samarbeta med en medicinsk transportör hos individ för att se till att du tar lämpliga föreskrivna läkemedel kan hjälpa till att skydda din hälsa och välbefinnande.

Undvik bedrägeri och farlig föreskriven medicinering genom att köpa kommer från ansedda webbplatser. Gå in i en webbplatslänk för att verifiera dess säkerhet. Det är faktiskt nödvändigt att hålla sig uppdaterad om riskfria tekniker för att få läkemedel.

Vittnesmål en lista över de befintliga webbplatserna som faktiskt har godkänts genom vårt team; för mer information. En metod till för att hitta en godkänd webbplats är att söka. Apotek i slutet av internethandtaget. När en webbplats slutar i. Apotek, det har ackrediterats via NABP. Till skillnad från logotyper,.

Några idéer om tips för att välja ett säkert onlineapotek – blått på jobbet du behöver veta

För de som är intresserade av att administrera för en. Apoteksdomännamn, besök vår huvudsakliga webbplats. NABP bestämmer en webbplats som inte föreslagits när den vid granskningen ser ut ur efterlevnad av NABP -patientsäkerhet och även kriterier för läkemedelsbutik, eller lämplig reglering. Vissa inte rekommenderade webbplatser Utför inte sälja läkemedel direkt.

Använd denna information när du förvärvar medicin online: Kontrollera att du faktiskt får din medicinering från en giltig webbplats tillsammans med SAFE -webbplatsens sökenhet. Registrera skadliga effekter som har gjorts av någon form av medicin till FDA: s Med, Visa plan. Få falskt läkemedel som försummar att hantera din sjukvårdssjukdom som får piller med skadliga fyllmedel, till exempel gipsvägg och även gnagare som köper läkemedel som faktiskt inte har varit licensierade tillgängliga för försäljning genom din nationens medicinska byrå som faller mål för bedrägerier såväl som identifiering Inbrott som utsätter din persondator för skadlig programvara Vissa förbjudna onlineapotek anser att de blir belägna i Kanada för att erbjuda en illusion av mycket mer strikta regler och också säkrare läkemedel, men de kan faktiskt vara baserade i nationer utan de styrande skyddsåtgärderna som finns i Förenta Såväl stater som Kanada.

Med attraktionen av sociala medier finns det förbättrad tillgång till olagliga läkemedel. Mammor och pappor såväl som vårdare bör inse hur de enkelt kan sprida informationen och även utbilda ungdomar angående drogsäkerhet och säkerhet. Försäkra din tonåring att de lätt kan vara enkla och tillgängliga tillsammans med alla slags förfrågningar. Prata om vad dina ungdomars åsikter såväl som lyssnar på på sociala nätverkssajter, TV, filmer och låtar.

Ta reda på mer om ackreditering av medicinsk vård. F: Om en webbplats du checkar ut är tveksamt, men är verkligen inte för närvarande detaljerad på den verkligen inte föreslagna listan, rapportera den.

Dessutom kanske läkemedlen säkert inte har godkänts genom FDA (som i fallet med generiska versioner av läkemedel verkligen inte, tillåtna i USA), eller internationella regleringsföretag kanske inte har godkänt medicinen, heller. Och även för dem som letar efter säkerhet genom att köpa särskilt från kanadensiska webbplatser finns det faktiskt något annat att tänka på.

“Jag tror att det faktiskt är säkert att påpeka att när du köper över hela världen finns det faktiskt en chans att du kommer att få en undermålig eller förfalskad medicinering,” påpekar hon. “Det finns faktiskt lite fel på den globala marknaden för onlinemedicin. Det finns faktiskt några läkemedelsbutiker som faktiskt är legitimt att fungera online i Förenta staterna

(Nexium och även Lipitor har inte faktiskt godkänt generik på USA -marknaden än.) Eftersom analytikerna räknade ut att generikerna inte kunde jämföras med varumärkesmedicinerna, utvärderades de inte för att beräkna om de var falska. Och även 2008 köpte International Alliance for Access to Safe Medicines, ett branschfinansierat team, mediciner från 116 webbplatser.

Skapa säker på att ett onlineapotek faktiskt är registrerat för att utföra företag i ditt skick. För att upptäcka, utföra en jakt på, hävda, “Golden State Panel of Pharmacy” och följa länkarna för att validera att webbplatsen är legitim.

Din största information är faktiskt en beroende av farmaceut- eller apotekdistributionsprogram. Ovanliga, falska läkemedel har faktiskt upptäckts i u.S. försörjningskedjan. Du gick igenom det finstilta, men det verkar inte vara som att det är något fel tillsammans med att komma därifrån.

Hon avslöjar, “Människor använder dem alla för komfort, kostnader samt snabb och enkel tillgång till mediciner. När de är ansedda och lagliga och levererar dig med de föreskrivna läkemedlen som din läkare faktiskt har fått, kan onlinebutiker vara ett realistiskt val att gå till drogbutiken.